Pentuja

Pentuja

Ei pentusuunnitelmia juuri nyt.


Pentu meiltä?

Meillä pentuja syntyy harvoin. Pennut syntyy kotonamme tottuen kaikkeen lapsiperheen hälinään. Kolmiviikkoisina saavat muuttaa olohuoneeseemme siihen ns. hälinän sydämeen. Tottuvat niin lasten pallutteluun kuin kaikkeen muuhunkin perhe-elämään.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7-viikkoisina. Useamman kerran madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Mukaansa pentu saa Kennelliiton rekisteripaperit, ns pentupaketin ja tietenkin minun, eli kasvattajan elinikäisen tuen. Toivonkin kuulevani pennuista niin elämän tuulissa ja tyrskyissä, kuin niissä ihanissa asioissa. Sähköpostiviestein, Facebookissa ja kuvin!

Suurin toiveeni on, että pennun uusi koti sitoutuu pentuun sen koko iäksi. Jotta pennun harkinta EI OLE hetken hullaantuminen. Toinen suuri toiveeni on, että uusi omistaja on valmis tutkituttamaan pennulta silmät ja polvet minimissään. Mutta mielellään myös lonkat ja kyynäret… Pennun ollessa yli 1v.

JOS Sinä siis olet etsimässä omaa Mitteliä ja tämä minun kirjoitukseni ei mielestäsi ole puutaheinää, vaan ajatelet kanssani samoin, ota rohkeasti yhteyttä. Minä en pure 😉