13-14. 7. 19

13-14. 7. 19

Lauantai 13.7.19 vierähti Oulu NORD näyttelyssä. Mukana oli Aatu sekä äitinsä Lilli. Aatu yllätti 100 – 0!!! HYLsyä sitä aina “odottaa”, mutta kaikki siitä ylös päin on plussaa!!! Noh… Poika oli AVO ERI 2 SA PU2 ja vara serti sekä vara NORD serti. Ai että Rakastan tätä pakkausta!!! Lillin tulos taasen: VET ERI 1 SA PN1 ROP VETERAANI NORD SERTI JA ROP. Mitäpä tähän lissäämään… Ihana lauantai Oulussa. Mukana vielä paras ystävä. Kiitos Sari!!!

Sunnuntaina 14.7.19 Nallikarissa “hyvin nukutun” yön jälkeen aamusta heti takaisin Äimäraution raviradalle. Vuorossa Oulu KV. Aatulla kehä aikalailla aamusta. Hilkulla olin, että olisin perunut ilmoittautumisen tuomari muutoksen takia. Mutta onneksi en perunut! Tuomari tykästyi kovasti tähän poikaan =) AVO ERI1 SA PU2 JA TAAS VARA SERTI sekä VARA CACIB lisäksi. HYLsyä sitä t a a s pelkäsi… Mutta toisin kävi. Ja hyvä näin!!!
Lilli misseili tuloksen: VET ERI1 SA PN1 ROP VETERAANI sekä VSP. Kehään, pöydälle mennessä tuomari katsoi Lilliä hymyillen ja sanoi: TÄNÄÄN VETERAANIT RULES! Niin ja pääsihän Lilli vetskujen isossa kehässä jatkoonkin suuren suuresta veteraani määrästä!! Huisia! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *